dimecres, 6 d’agost de 2008

Parcs

Aquest es un petit parc a 10 minuts de casa. De fet es un llac artificial amb una mica de parc al voltant. Hi vaig sovint ara, un parell de cops per setmana. El fet es que te una pista que li fa volta i fa exactament 2500m. Això em ve molt be perque m'estic entrenant per una cursa popular de 10.000m.

Les fotos del Google Maps son de l'hivern, i el llac estava gelat, tot i que sembla que li van fer forats. Haure d'esperar a l'hivern per saber per que.L'edifici del mig d'una de les dos meitats del llac es un tros d'un parc d'atraccions. L'altre tros es a dins l'edifici que diu "Lotte World". Segons la meva guia, que esta una mica desfasada, es el parc d'atraccions sota sostre mes gran del mon. Això es un tros del que hi ha a dins:

Entre el dins i el fora te una pista de gel, 3 muntanyes russes, un vaixell pirata, una "nube", una cosa d'aquelles que caus de moooolt amunt, un tren que fa una ruta aèria pel parc, i tot d'atraccions mes petites, cases del terror, un escenari per actuacions, etc.
L'espai es gran pero a mes, esta ben aprofitat. Si t'asseus a menjar un gelat, et passa una de les muntanyes russes per sobre el cap. Molt aprop.

Jo solc anar a córrer de nit, que hi ha menys gent. Però la pista d'atletisme sempre es plena de coreans... fent marxa. Dec avançar uns 50 coreans per minut. Sense exagerar.

Un altre parc al que vaig sovint es el del rocodrom. Es diu Tuksom Resort, i hi juguem a basquet un o dos cops per setmana amb els de la feina:

Vagi on vagi, sempre acabo fent les mateixes coses...

El parc de Tuksom esta molt be, a la riba del Han. Es gran i te moltes coses. Al vespre surten insectes gegants a perseguir coreans, però mai en devoren cap, com a The Host, o sigui que la gent els ignora. Hi ha parelletes que van als vespres a seure a la gespa i veure la posta de sol.

Solen portar una mena d'iglús mosquitera on es tanquen per protegir-se de les libel.lules. Però les mosquiteres son translúcides, i des de fora es veu el que realment venen a fer aquestes parelletes joves al parc, en un capvespre romàntic com el de la foto... juguen junts a la Nintendo DS.

1 comentari:

abrilchan ha dit...

Jordi, puedes enviarme las fotos?