dilluns, 28 de juliol del 2008

Observant des de lluny

Encara que estigui lluny. mes o menys cada dia llegeixo les noticies a la xarxa. Al principi llegia quasi exclusivament el "telenoticies.cat", que ara te un nom mes "xungo" i difícil de recordar. El problema es que cada cop costa mes de llegir perque la qualitat de les noticies cau en picat. Cada dia son mes sensacionalistes i partidistes. Els partits governants en surten sempre beneficiats, i d'entre ells, el que mes governa. Ara volen fer creure que la negociacio pel financament esta siguent dura. Com si no estigues ja tot acordat. Quan posen una foto de'n Chavez de Venezuela, sempre surt fent ganyotes, perque saben que a la gent li fa gracia aquest personatge. El 50% de les noticies parlen de la Britney Spears, de l'atra cantant drogata britanica, de models, de declaracions buides de futbolistes, d'enquestes sobre quin pais europeu cau mes simpatic, etc... No crec que la Monica Terribes ho pugui arreglar aixo.

Havia pensat llegir algun diari... pero quin? El Punt no te bona cobertura internacional, "La Vanguardia" esta en castella, "El Periodico".... be, de fet des que governen els socialistes hi ha exactament el mateix que a les pagines de TV3.

El que he acabat fent es llegir les noticies internacionals en pagines estrangeres que canvio sovint per no contaminar-me. Per les noticies locals "e-noticies.cat" em sembla una font acceptable un cop identificat el biaix. El panorama, pero, no deixa de ser depriment. Abans TV3 era un referent, ara ja no. Pero el seguim pagant nosaltres. Be, de fet, vosaltres. I lligant-ho tot junt posare aquesta captura de l'e-noticies:

Aquelles coses que te la paginació automàtica dels continguts de les "webs" dinamiques han posat de costat dos paios ressignats amb les teles, mirant un clar exempe del seu problema. No estic en contra del nudisme, pero si aixo es el que mes destaca d'un canal, vol dir alguna cosa.

Els que si que no em perdo mai son en JAP i en Sisif, de la pagina web de "El Punt". Una pagina però, que pel format sembla dels anys 90.

Algu te alguna alternativa per mi?

2 comentaris:

Unknown ha dit...

El Pais es el que es: poca cosa.A Cat radio s'han carregat en Bassas: ara serà Radio Teletaxi, de'n Justo MOlinero. Susbstitueix a en Bassas la Neus Bonet, que es va carregar Ona Catalana. A TV 3 Han posat una sociata, per arrencar la crosta. La Mònica serà nomès un "adorno". Mentre tant en Montilla i sus muchachos ens volen fer creurer que es barallen amb el PSOE (tot buscant vots) I anen tragant, tragant, tragant....

Anònim ha dit...

Dona un cop d'ull al diari Avui. Es un diari en català i catalanista, i no és de l'olla.