dijous, 4 de juny del 2009

Per relaxar una mica

Com que últimament només parlo de política he decidit escriure un missatge una mica més desenfadat.

Aquests dies s'ha celebrat l'E3 a Estats Units, que és un dels esdeveniment més importants a nivell mundial sobre el món dels videojocs. És una trobada molt sorollosa i amb moltes llums i noies amb poca roba (ja he dit que era a Estats Units no?). Les empreses es copien les unes a les altres i presenten els seus projectes sense cap vergonya. Tots els jocs son "grandiosos jocs super-innovadors" i totalment originals.

En un racó mes discret, s'ha presentat material d'un projecte en el que vaig treballar fa 3 anys a Escòcia:



Encara no surt al mercat, perquè aquesta gent es prenen el seu temps. Potser a finals d'any o principis de l'any que ve.

A vegades la gent no és conscient de com costa fer un videojoc. Un amic un dia em va dir que és com estudiar una carrera. Et passes de 2 a 4 anys en un sol projecte. Cal pensar-s'ho bé abans de triar el següent.

2 comentaris:

Met ha dit...

Era TAAAANT evident, el primer canvi que provarien.... però TAAANT... això no serà com allò de posar tortugues als videojocs?

Aniol Bosch ha dit...

Ben vist Quim! jajaj
Doncs deunidó... I vosaltres com aneu amb el joc que feu? Ara fa temps que no ens n'expliques res! També el vàreu presentar a l'E3 diguent que no el superava ningú? :P