divendres, 14 de novembre del 2008

G-Star

Doncs des de dijous i fins a diumenge és celebra el Korea Games Show, altrament conegut com a G-Star. En el gran centre d'exposicions Kintex, de Seoul, es reuneixen tots els desenvolupadors coreans, la premsa i els editors i fan la seva feina. A més esta obert al públic i s'exposen jocs que encara no han sortit al mercat i pots provar-los.

Aquí vam presentar el nostre vídeo:



Hi havien paios disfressats en el mes propi estil de.... de... no se si això és estil d'algun lloc en concret (Plutó?). No se ni si és estil...



No cal dir que és un èxit brutal de gent. De friquis, més concretament. I tot i que jo hi vaig anar el dijous que es el dia fluix, estava molt ple. A Corea els videojocs són molt importants, ja ho he dit diverses vegades. És una industria potent, i amb molt suport de part del govern. A Espanya el govern no en dona cap de suporta a aquestes coses. Estan massa ocupats repartint-se els calers ells. Potser per aquest motiu, Corea, amb la superfície de nomes Andalusia i sense gaire recursos naturals (ni turisme) es la 11 potencia econòmica (producte interior brut) i aspira a competir amb els països de just a sobre, com Espanya.

Parlant de bruts, hi ha jocs molt socialment controvertits. Fixeu-vos en aquest, que és un clar exemple de tortura animal:


Amb lo "monus" que són els Huskies. Seĺs fueteja i seĺs obliga a estirar trineus. Hauria d'estar prohibit en tots els països. Altres jocs però, són mes decents, i promouen valors ètics importants com aquest:


S'ha de matar aquest monstre, òbviament: és molt lleig i per tant és dolent.

I finalment, en un intent desesperat de pujar l'audiència del meu bloc, us presento l'autèntic motiu pel que vaig anar al GStar. Si el paio del principi era de Plutó, aquestes noies deuen ser de Venus.





I ara, tots a la de tres.... "Visca Coreaaaaaa! VISCA!"

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Corea, amb la superfície de nomes Andalusia, va passar per davant d'Espanya el 2007 en producte interior brut.

Hmm, un parell de detalls:
1) Corea potser té una superfície similar a la d'Andalusia, però també té més habitants que Espanya (~49 vs ~45 milions).
2) De quin producte interior brut parlem? Segons tots els índexs que he vist, Espanya encara està per sobre de Corea, tant en PIB nominal com per càpita.

Malgrat tot, estic bastant d'acord en que a Espanya no s'hi (pràcticament) fa res de bo. ;)

Jordi Rovira i Bonet ha dit...

Hmmm, haure de revisar la meva font ;).

Pel que fa als habitants, crec que molts d'aquests index estan mes relacionats amb la riquesa natural i la capacitat industrial del país, que no pas amb la població. Corea del sud no es rica en gaire res, a part d'arròs i col fermentada.

Tampoc tinc les fonts del meu rànquing de països productors de col fermentada...

Xevi ha dit...

puja l'audiencia?

i que tal es la col fermentada?

Salut, d'aprop pero lluny

X

Jordi Rovira i Bonet ha dit...

Val, he investifat una mica mes... el que el meu amic em va dir no era el proucte interior brut, sino el valor de les empreses que cotitzen en borsa, que es molt diferent.

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2200rank.html

Tot i aixo, doneu-nos temps... i ja us atraparem :P.

xavi ha dit...

company, entre tantes besties necessitaras tenir el faser làser apunt. Bo veure el mundillu en el que et mous. Enjoy from Girona... xavimajoregards

Anònim ha dit...

no era el proucte interior brut, sino el valor de les empreses que cotitzen en borsa, que es molt diferent

Aha, això té més sentit... Aquí les PIME, que no cotitzen, tenen molta tirada. No hi ha tanta empresa gran tipus "chaebol" (o com es digui).